Od nove 2008. godine započinjemo s novim projektom stručnog usavršavanja u kojemu će naglasak biti na stvaralaštvu učitelja i studenata nastavničkih fakulteta.


Logo

Vijesti

Branko Bognar
Međunarodna konferencija "Kreativni pristup osposobljavanju učitelja"
napisao/la Branko Bognar - Nedjelja, 11 de Listopad de 2009, 12:16
 

Od 28. do 30. rujna u Požegi održana je međunarodna konferencija pod nazivom "Kreativni pristup osposobljavanju učitelja". Na konferenciji je sudjelovalo više od stotinu sudionika iz Hrvatske kao i gosti iz inozemstva (Irska, Kenija i Velika Britanija).

Interaktivni plenum

Pogledajte video!

Branko Bognar
Novi broj EJOLTS-a
napisao/la Branko Bognar - Nedjelja, 11 de Listopad de 2009, 12:15
 
EJOLTSIzašao je novi broj časopisa Educational Journal of Living Theories (EJOLTS). U ovom broju časopisa objavljen je zajednički rad dva sudionika ovog projekta: Vehida Ibrakovića i Branka Bognara pod naslovom "Poticanje kreativnosti u nastavi bilinogojstva".
Branko Bognar
Akcijska istraživanja u "Profil akademiji"
napisao/la Branko Bognar - Ponedjeljak, 9 de Ožujak de 2009, 23:20
 
Novi broj časopisa "Profil akademija" posvećen je u potpunosti akcijskim istraživanjima. Između ostalih zanimljivih radova možete pročitati i dva teksta koja su proizašla iz naše kreativne radionice: akcijsko istraživanje Vesne Šimić i intervju s Brankom Bognarom.
Nadam se da će tijekom ovog projekta nastati nova akcijska istraživanja koja će ukazati na mogućnosti stvaranja kvalitetnije škole koja se prije svega prepoznaje po osmjesima učenika i njihovih nastavnika.


Branko Bognar
Zajednice učenja i stručni skup
napisao/la Branko Bognar - Ponedjeljak, 5 de Siječanj de 2009, 02:53
 
U tri osnovne škole OŠ "Vladimir Nazor" Slavonski Brod, OŠ Julija Kempfa Požega i OŠ "Vladimir Nazor" Đakovo tijekom prosinca 2007. godine održane su uvodne zajednice učenja. Na tim skupovima učitelji su informirani o ciljevima i načinu ostvarivanja projekta stručnog usavršavanja (vidjeti sažetak projekta i ideje za ostvarivanje projekta).
Na stručnom skupu koji će biti održan 9. siječnja 2008. godine u OŠ "Vladimir Nazor" Slavonski Brod s početkom u 9,30 sati sudionici projekta će moći upoznati kolege iz drugih škola te saznati nešto više o dosadašnjim iskustvima u svezi stvaralaštva učitelja i učenika. Voditelji skupa su dr. sc. Ladislav Bognar, Učiteljski fakultet u Osijeku, Vesna Šimić, OŠ "Vladimir Nazor" Slavonski Brod i Vehid Ibraković, SŠ Antuna Matije Reljkovića Slavonski Brod. Organizator skupa je viša savjetnica Ružica Pažin Ilakovac, Agencija za odgoj i obrazovanje, Podružnica Osijek.

Virtualni prostor suradnje sudionika znanstvenog projekta

"Razvoj stvaralaštva u cjeloživotnoj edukaciji učitelja"
Skip LoginSkip KolegijiSkip Glavni izbornikSkip EJOLTSSkip Korisnici online

Korisnici online

(u zadnjih 5 minuta)
Nijedan
Skip Mediacenter

Mediacenter

Skip Kalendar

Kalendar

Ned Pon Uto Sri Čet Pet Sub
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Niste prijavljeni sustavu. (Login)